dilluns, 4 de novembre del 2013

Benvinguts! / ¡Bienvenidos!

Hola i benvinguts al nostre Bloc!
Som la Ruth i la Karina, actualment dues estudiants de batxillerat i ens adrecem a vosaltres en aquesta primera entrada per a presentar-vos el nostre bolc, Diari de dues mangakes.
Aquí penjarem els nostres projectes com a mangakes principiants, i de tant en tant, alguna notícia, crònica, informació o fins i tot alguna ressenya relacionada amb el món del manga i el anime.
Aquest bloc ha nascut dels objectius plantejats en un treball de recerca de batxillerat, i pensem portar-lo endavant el millor que pugem per tal de satisfer les vostres expectatives i interessos. En breu, totes dues començarem a pujar els nostres mangues, fins a les hores, demanem una miqueta de paciència ;)
Volem donar les gràcies a tots els que us subscriviu, ens seguiu o bé, doneu un cop d’ull al bloc, això és un gran suport per a nosaltres, ens anima molt a dur a terme aquest projecte!!!
Ens veiem en la pròxima entrada!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

¡Hola y bienvenidos a nuestro Blog!
Somos Ruth y Karina, actualmente dos estudiantes de bachillerato y nos dirigimos a vosotros en esta primera entrada para presentaros nuestro blog, Diario de dos mangakas.
Aquí colgaremos nuestros proyectos como mangakas principiantes, y de vez en cuando, alguna noticia, crónica, información o incluso alguna reseña relacionada con el mundo del manga y el anime.
Este blog ha nacido de los objetivos planteados en un trabajo de investigación de bachillerato, y pensamos llevarlo adelante lo mejor que podamos para satisfacer vuestras expectativas e intereses. En breve, ambas empezaremos a subir nuestros mangas, hasta entonces, pedimos un poco de paciencia :)
Queremos dar las gracias a todos los que os suscribáis, nos sigáis o bien, echéis un vistazo al blog, es un gran apoyo para nosotras, ¡nos anima mucho a llevar a cabo este proyecto!
¡Nos vemos en la próxima entrada!

2 comentaris:

  1. Hola Karina !
    Sóc el Paco el teu profe de l'Escola Els Pins.
    M'he portat una grata sorpresa quan he vist el teu nom a la proposta de Taller de manga que fareu.
    Fa uns anys vaig fer a cinquè una exposició de cares manga que va tenir molt d'èxit.
    Espero que tot us vagi molt bé i que tingueu molt d'èxit.
    Donaré tota la información als meus alumnes de sisè. I si necessites alguna cosa, la meva adreça és: fbernal@xtec.cat.
    Felicitats
    Petons
    Paco

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Paco! Et trobo a faltar
      Moltes gràcies per tot! Donarem el millor de nosaltres perquè aquest petit projecte tiri endavant, i és genial poder comptar amb el suport d'altres persones :)
      Petonets!

      Karina

      Elimina