dilluns, 4 de novembre del 2013

XIX Salón del Manga de Barcelona (Presentaciones de las editoriales)

Si abans escrivíem una mica en general sobre el passat XIX Saló del Manga de Barcelona ara toca repassar de manera ràpida les novetats que presentaven algunes editorials i les presentacions que van tenir lloc en aquest acte. Entre tot cal destacar:

- El gran número de ventes de Magi: El laberinto de la magia, de Planeta DeAgostini Cómics, el qual al tercer dia ja havia esgotat existències a l’stand de l’editorial, sobrepassant les expectatives inclòs de la mateixa editorial. També de Planeta, El monstruo sin nombre s’està venen molt bé. De la presentació d’aquesta editorial cal destacar les noves llicencies relacionades amb el món de Dragon Ball, Chopperman (spin-off de One Piece), Tales of Shymphonia (un dels manges més demanats a Espanya), Seraphim i Opus.

- La nova línia EDT Gold que Editorial de Tebeos portarà a terme en un futur; i la paralització de la seva Linea Gaijin. EDT confirma la continuïtat de moltes de les seves sèries que actualment estan paralitzades, i també la pujada de preus a partir del 4 de novembre.
- A través de Khamsin, novetat d’aquest Saló de Norma Editorial, està tenint també moltes vendes. A les futures adquisicions de llicencies que Norma Editorial va anunciar, destaquen Übel Blatt, el spin-off i preqüela de Shingeki no Kyojin i l’adquisició de Dos Espadas, pertanyent fins ara a la Linea Gaijin d’EDT. També portaran All you need is Kill, novel·la de ciència-ficció, continuaran amb material d’Hora De Aventuras, i han donat a conèixer dates de sortida per a Blue Dragon i Death Note How to Read. El manga guanyador del seu concurs d’aquest any a estat Yudoku (dibuix de Gina Vila i guió d’Aran).

- Btooom! Destaca entre les novetats que va presentar Ivrea de cara als pròxims mesos, però també cal esmentar les demés apostes que fan, amb Namida Usagi, Godeath i Ou-sama Game.
I això és tot el que volem recalcar fins ara respecte a les novetats anunciades per les editorials durant el XIX Saló del Manga de Barcelona.
Ens veiem en la propera entrada!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Si antes escribíamos en general sobre el pasado XIX Salón del Manga de Barcelona ahora toca repasar de manera rápida las novedades que presentaban algunas editoriales y las novedades que tuvieron lugar en este acto. Entre todo cabe destacar:

- El gran número de ventas de Magi: El laberinto de la magia, de Planeta DeAgostini Cómics, que al tercer día ya había agotado existencias en el stand de la editorial, sobrepasando las expectativas incluso de la misma editorial. También de Planeta, El monstruo sin nombre se vendió muy bien. De las novedades de esta editorial cabe destacar las nuevas licencias relacionadas con el mundo de Dragon Ball, Chopperman (spin-off de One Piece), Tales of Shymphonia (uno de los manga más pedidos en España), Seraphim y Opus .

- La nueva línea EDT Gold que Editorial de Tebeos llevará a cabo en un futuro, y la paralización de su Linea Gaijin. EDT confirma la continuidad de muchas de sus series que actualmente están paralizadas, y también la subida de precios a partir del 4 de noviembre.
- A través de Khamsin, novedad de este Salón de Norma Editorial, está teniendo también muchas ventas. En las futuras adquisiciones de licencias que Norma Editorial anunció, destacan Übel Blatt, el spin-off y precuela de Shingeki no Kyojin y la adquisición de Dos Espadas, perteneciente hasta ahora a la Linea Gaijin de EDT. También llevarán All you need is Kill, novela de ciencia ficción, continuarán con material de Hora De Aventuras, y han dado a conocer fechas de salida para Blue Dragon y Death Note How to Read. El manga ganador de su concurso de este año ha sido Yudoku (dibujo de Gina Villa y guión de Aran).
- Btooom! destaca entre las novedades que presentó Ivrea de cara a los próximos meses, pero también hay que mencionar las demás apuestas que hacen con Namida Usagi , Godeath y Ou-sama Game.
Y eso es todo lo que queremos recalcar hasta ahora con respecto a las novedades anunciadas por las editoriales durante el XIX Salón del Manga de Barcelona.

¡Nos vemos en la próxima entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada